Педагогічні працівники із 9 закладів професійної (професійно-технічної) освіти розглядали впровадження у навчально-виробничий процес ЗП(ПТ)О стандартів професійної (професійно-технічної) освіти  з професій офіціант, кондитер на модульно-компетентісній основі на обласній секції педпрацівників професій ресторанного господарства, яка відбулася 18 вересня 2018 року на базі Луцького кооперативного коледжу ЛТЕУ.

   Під час проведеного керівником секції, заступником директора із навчально-методичної роботи НМЦ ПТО у Волинській області, Інною Семенюк практикуму учасники секції розробили зразки плануючої документації, освітні програми з професій офіціант, кондитер, обговорили робочі навчальні плани. Усі присутні запропонували ще раз організувати семінар для обговорення розроблених освітніх програм. 

      Керівником секції також була проведена методична консультація щодо організації навчально-виробничого процесу у ЗП (ПТ)О області у 2018-2019 навчальному році з професій ресторанного господарства. Обговорено з присутніми умови участі в обласному святі «Бурштинова осінь».

       На завершення секції були підведені підсумки роботи та визначені основні напрямки на наступний рік.

Ви тут: Главная Новини профтехосвіти області Розробляємо нові освітні програми
adana escort canli bahis sohbet numaralari sohbet numaralari mersin escort adana escort elazig escort