Саме на таку тему 23 вересня 2020 року відбулася перша сесія під час онлай-секції педагогічних працівників професій ресторанного господарства.

   З особливостями застосування технологій дистанційного навчання та змішаної форми навчання присутніх ознайомила керівник секції, заступник директора з навчально-методичної роботи Інна Семенюк.

 

    Під час лекції-презентації висвітлювались питання організації дистанційного навчання та змішаної форми навчання з професій ресторанного господарства; інструменти для отримання миттєвого зворотнього зв’язку; домашні завдання в режимі онлайн; використання мобільних застосунків на уроках.

  Учасники зустрічі ознайомились із інструментарієм дистанційного навчання, практикою та інструментами формувального оцінювання, інтерактивними сервісами миттєвого опитування, спектром цифрових інструментів, які дозволяютьстворювати інформаційні продукти для підтримки навчального процесу. Розглянули ситуації, коли використання цифрових та онлайн-технологій неможливе.

 Педпрацівники Любомльського професійного ліцею (Тамара Кратюк), Колківського ВПУ (Ірина Закидальська, Світлана Приступа) поділились досвідом роботи вищеназваних закладів в умовах карантину, зокрема методами проведення уроків теоретичного навчання, професійно-практичної підготовки, пробних кваліфікаційних робіт, державної кваліфікаційної атестації.

      Друга сесія буде  присвячена новим ролям і компетенціям педагогічних працівників у зв’язку з впровадженням модульного навчання.

Ви тут: Главная Новини профтехосвіти області Змішане навчання – ключ до змін
adana escort canli bahis sohbet numaralari sohbet numaralari mersin escort adana escort elazig escort