Упродовж 10 днів тривав обласний конкурс професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання ЗП(ПТ)О Волині. Педагоги із 10 закладів в очно-дистанційній формі проходили конкурсні випробування: «Тестування», «Дистанційний урок», «Практичне завдання». 25 листопада 2021 року на базі Навчально-практичного центру сучасних харчових технологій ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ» відбувся практичний тур конкурсу.
Страви з риби за власним рецептом, гарнір із використанням як мінімум одного соусу та десерт конкурсанти виконували під пильним оком знаючих журі – Івана Ілюшика – приватного підприємця (м.Камінь-Каширський), Тетяни Новосад – голови циклової комісії, викладача Волинського коледжу бізнесу і права СНУ, Інни Семенюк – заступника директора НМЦ ПТО у Волинській області.
Лідером практичного туру стала Світлана Фіщук, майстер виробничого навчання ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ», яка вразила суддів вишуканим смаком страви «Лосось з пюре із зеленого горошку та соусом "Шампань" та десерту "Тірамісу з гарбуза". Риба була приготовлена за сучасною технологією низькотемпературного, повільного приготування су-від (від фр. sous-vide, "під вакуумом").
За результатами цього та попередніх двох турів за рішенням журі перше місце присуджено Світлані Фіщук (ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ»), друге місце – Тетяні Лавришик (Колківський центр професійної освіти), третє – Наталії Кравчук (ДПТНЗ «Луцьке ВПУ»), Ірині Болотюк (ДНЗ «Нововолинський центр ПТО»).
Конкурс пройшов у доброзичливій атмосфері, яку з любов’ю до своєї справи створили працівники та учні ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ».