- Матюк Н. Л., Карпік А.І. , майстри виробничого навчання . Блог викладача.
- Лідії Корець. Дистанційний курс «Гігієна та санітарія виробництва», «Організація виробництва та обслуговування», «Фізіологія харчування» (Код доступу: k4yrli4).
- Мухи Н.В., Блеянюк О.О. Блог майстрів в/н ВСП "Любешівський технічний фаховий коледж Луцького НТУ".
- Кравченко Тетяни Феодосіївна. Викладач спецдисциплін ВСП "Любешівський технічний фаховий коледж Луцького НТУ". Дистанційний курс для ЗП(ПТ)О «Технологія приготування напівфабрикатів із м’яса, птиці, субпродуктів»
- Фіщук Світлана Пилипівна , майстер виробничого навчання Камінь-Каширського ВПУ «Приготування страв з яєць та сиру».
- Лавришик Тетяна Володимирівна, майстер виробничого навчання Камінь-Каширського ВПУ. "Приготування холодних супів та супів-пюре".
- Кравчук Наталія Федорівна , майстер виробничого навчання Луцького ВПУ."Приготування юшок".
- Болотюк Ірина Григорівна , майстер виробничого навчання Нововолинського центру ПТО."Приготуування страв з яєць".
- Луцюк Марина Миколаївна. "Приготування страв і гарнірів з смажених овочів".
- Бурдак Надія Василівна. "Приготування страв і гарнірів з тушкованих, запечених овочів і грибів".
- Павлюк Ірина Юріївна, майстер виробничого навчання Колцівського ЦПО." Приготування страв з сиру. Вимоги до якості. Відпуск".
- Козирева Ольга Йосипівна, майстер виробничого навчання ПТУ №27, м.Берестечко. "Приготування борщів".
- Світящук Тетяна Петрівна, майстер виробничого навчання Любомльського ПЛ. "Нарізання овочів складними формами. Елементи оформлення страв."
- Лучинець Олена Павлівна, викладач ДНЗ «Нововолинський центр професійно-технічної освіти». Навчальний посібник. «Технологія приготування кондитерських виробів»
- Ненько Галина Іванівна, викладач ДНЗ «Нововолинський центр професійно-технічної освіти». Навчальний посібник. Технологія приготування напоїв, коктейлів та їх характеристика.
- Закидальська Ірина Михайлівна, викладач спецпредметів Колківського вищого професійного училища. Методичний посібник. Квест-технології у підготовці кваліфікованого робітника з професії «Кондитер».