Відбулось підбиття підсумків огляду-представлення організації роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти із формування енергоефективних та екологічних компетентностей у здобувачів освіти.

   Огляд проводився з метою прищеплення здобувачам освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти (далі – ЗП(ПТ)О) нового світогляду на проблеми енергозбереження та екології, ощадного та раціонального ставлення до використання енергетичних та природніх ресурсів. Всього було представлено ЗП(ПТ)О області 12 матеріалів.           Оглядова комісія відзначила належну роботу педагогічних працівників ЗП(ПТ)О із формування енергозберігаючої та екологічної компетентностей, які  сприяють підвищенню пізнавальної діяльності та стимулюють до творчого самовдосконалення здобувачів освіти. Це матеріали ДПТНЗ «Луцьке вище професійне будівництва та архітектури», ДПТНЗ «Камінь-Каширське вище професійне училище», Луцького центру професійно-технічної освіти та ВСП «Любешівський фаховий коледж Луцького національного технічного університету», ДНЗ «Нововолинський центр професійно-технічної освіти» та ДНЗ «Ковельський центр професійно-технічної освіти», Торчинського професійного ліцею.

     На основі поданих матеріалів та їх презентації оглядова комісія визнала переможцями та присудила:

 І місце – Ліщук Валентині, Козлюку Андрію (ДПТНЗ «Луцьке вище професійне училище»);

ІІ місце – Лукашук Віті (ДПТНЗ «Камінь-Каширське вище професійне училище»);

               –  Поварчук Вірі (Луцький центр професійно-технічної освіти)

ІІІ місце – Герасимик-Черновій Тетяні (Відокремлений структурний підрозділ «Любешівський технічний фаховий коледж Луцького національного технічного університету»).

Вітаємо переможців та бажаємо їм подальших успіхів у роботі!

Ви тут: Главная Новини профтехосвіти області Підведено підсумки огляду-представлення