Нові підходи щодо організації навчально-виробничого процесу з професій кухар, кондитер були розглянуті на секції педпрацівників професій ресторанного господарства, яка відбулась на базі Любомльського професійного ліцею 26 вересня 2017 року.

  Усі присутні заходу з цікавістю ознайомились із досвідом Естонії для підтримки реформ професійної освіти в Україні, який у своїй презентації висвітлила Тамара Кратюк, викладач Любомльського професійного ліцею, учасниця українсько-естонського проекту.

 Про методологію складання програмової документації згідно ДСПТО розроблених на модульно-компетентісній основі, розповіла керівник секції, заступник директора НМЦ ПТО у Волинській області Інна Семенюк. Під час практичного заняття учасники в командах мали змогу самостійно скласти різні види компетенцій.

 Галина Муравчук, майстер виробничого навчання ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ», продемонструвала презентацію за результатами участі у Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії кондитер у Рівному.

 Віртуальний екскурс підприємств, на яких учні Любомльського професійного ліцею проходять виробничі практики, зробив Микола Романюк, заступник директора з НВР ліцею.

 Також під час проведення обласної секції були обговорені матеріали педпрацівників, представлені на обласну виставку педагогічних ідей і технологій «Творчі сходинки педагогів Волині» у 2017 році, питання участі ПТНЗ у VІІІ обласному фестивалі «Заяви про себе і свою професію», визначені основні напрямки роботи на 2018 рік.

 

Ви тут: Главная Новини профтехосвіти області Відбулася обласна секція педагогічних працівників професій ресторанного господарства